و فرشته مرا گفت: «چرا متعجب شدی؟ من سر زن و آن وحش را که هفت سر و ده شاخ دارد که حامل اوست، به تو بیان مینمایم. آن وحش که دیدی، بود و نیست و از هاویه خواهد برآمد و به هلاکت خواهد رفت؛ و ساکنان زمین، جز آنانی که نامهای ایشان از بنای عالم در دفتر حیات مرقوم است، در حیرت خواهند افتاد ازدیدن آن وحش که بود و نیست و ظاهر خواهد شد." مکاشفات یوحنا 17: 8-11
هاویه کجاست؟
یکی از طبقات دوزخ هاویه است
رامسس دوم یا رامسس کبیر
بسیاری او را نیرومندترین فرعون تاریخ مصر باستان میدانند.
فرعون بزرگ، رامسس، علاقه زیادی به بناهای تاریخی داشت. در زمان رامسس دوم بیشترین ساختمانها و بناهای معماری مطرح مصر باستان ساخته شد. بناهایی که بسیاری از آنها هنوز هم در مصر در دسترس هستند. رامسس به دلیل داشتن قدرت نظامی و آبادانی که در مصر ایجاد کرد به عنوان یکی از بزرگترین فرمانروایان مصر باستان شناخته میشود.
در نخستین سالهای تاجگذاری، رامسس دوم عازم میادین جنگ شد، به هدف پس گرفتن قلمروهای قدیم مصر که تحت سلطهٔ نوبیها و هیتیها بود و همچنین حفاظت از مرزهای مصر. چند نبرد در لیبی و خاموش کردن شورشهای نوبیها هم در کارنامهٔ جنگی او نوشته شدهاست
رامسس دوم معروف به کبیر، قدرتمندترین فرعون مصر باستان بوده است
جانشین ستی اول فرعونی بود بنام رامسس دوم که مدت 67 سال سلطنت کرد و در این مدت اغلب بر ضد اقوام اسیایی که زحمت مصریان را فراهم می کردند ،جنگیده و با پادشاه هاطی عهد نامه دوستی منعقد ساخت و بموجب این عهد نامه تسلط مصر در فلسطین و شمال سوریه برسمیت شناخته شد و دختر پادشاه هاطی به عقد رامسس دوم در آمد و این عهد نامه در آن زمان جنبه بین المللی داشته و بمنزله قرار داد عدم تجاوز بشمار رفته است .
آن هنگام که فرعون در مبارزه با موسی شکست خورد و ساحران به موسی و خدای او ایمان آوردند،
تعدادی از مردم نیز ایمان آوردند که بعضی ایمان خود را اظهار کردند و فرعون هم دستور قتل آنها را داد
و بقیه مردم از ترس جان خویش، ایمان خود را فاش نکردند.
رامسس سوم
سیاستهای جنگی رامسس سوم در مقایسه با عملکرد رامسس دوم و دستاوردهای وی در این زمینه، با پیروزیهای کمتری همراه بودهاست. به نظر میرسد که رامسس سوم بخشی از متصرفات مصریان را در دورهٔ حکومتش از دست داده و بخشهایی نیز در دورهٔ زمامداری جانشینان وی از مصر منتزع شدهاست.
رامسس سوم توسط تعدادی از افراد بارگاه خود در طی دسیسهای در ۳۰امین سال فرمانرواییاش به قتل رسید.
رامسس سوم شاید مصر را برای همیشه از خطر اشغال نجات داد، اما این جنگ برای او چنان پرهزینه از کار درآمد که «خزانۀ سلطنتی» را خالی کرد و مقبره سازان سِت مؤات (دیرالمدینۀ کنونی) را بیدستمزد گذاشت. در نتیجه نخستین اعتصاب کارگریِ ثبتشده در تاریخ صورت گرفت که در آن کارگران دست از کار کشیدند و تا زمانی که دستمزد کامل خود را دریافت نکردند حاضر نشدند به سر کار برگردند.
چهره بازسازی شده رامسس دوم